Ολυμπιακοί Αγώνες: Κοντίδης και Καριόλου εκπροσωπούν την Κύπρο μας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κοντίδης και Καριόλου εκπροσωπούν την Κύπρο μας

Την Τρίτη 9/8, οι μόνες κυπριακές συμμετοχές στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο είναι αυτές των δύο αθλητών της ιστιοπλοΐας, του Παύλου Κοντίδη και του Ανδρέα Καριόλου.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της `Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, στη Μαρίνα ντα Γκλόρια ο αργυρός Ολυμπιονίκης στα Laser και ο έμπειρος αθλητής του RS:X ρίχνονται στη δεύτερη μέρα της ιστιοπλοΐας.

Η πρώτη από τις δύο κούρσες του Κοντίδη θα ξεκινήσει στις 19:15 (ώρα Κύπρου), ενώ την ίδια ώρα θα αγωνιστεί στην πρώτη από τις τρεις κούρσες της ημέρας και ο Καριόλου. Οι επόμενες τους κούρσες ακολουθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης.

Εμείς, να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

ThemaOnline/KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE