ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο 24χρονης – Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε αυτοκίνητο 24χρονης – Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα, όταν η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι στις 00:35 όχημα, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Πειραιώς, στην Πάφο καιγόταν.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά. Στο μέρος μετέβη και η Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις. Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε ακολούθως, το όχημα ανήκει σε 24χρονη από τη Ρωσία που διαμένει στην Πάφο. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE