ΗΠΑ: 12χρονος νεκρός στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου

ΗΠΑ: 12χρονος νεκρός στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου

Η ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου ονομάζεται Verrückt και βρίσκεται στο Κάνσας των ΗΠΑ - Κλειστή παραμένει την Κυριακή και την Δευτέρα μετά τον θάνατο 12χρονου αγοριού

Ένα αγόρι 12 ετών, γιος τοπικού πολιτικού, έχασε την ζωή του σε νεροτσουλήθρα στο Κάνσας των ΗΠΑ την Κυριακή. Πρόκειται για τον Caleb Thomas Schwab, γιο του τοπικού βουλευτή Scott Schwab, ο οποίος «σκοτώθηκε σε δυστύχημα που συνέβη» στην νεροτσουλήθρα Verrückt σε πάρκο ψυχαγωγίας της πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από την οικογένεια του αγοριού, δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του 12χρονου ενώ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η νερουτσουλήθρα παραμένει κλειστή για δύο ημέρες για να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Στην ιστοσελίδα του πάρκου ψυχαγωγίας αναφέρεται ότι η νεροτσουλήθρα Verrückt (που στα γερμανικά σημαίνει "παράφρων"), είναι η υψηλότερη στον κόσμο και για να φθάσει κάποιος σε αυτή πρέπει να ανεβεί 264 σκαλοπάτια!

Η νεροτσουλήθρα άνοιξε τον Ιούλιο του 2014 με καθυστέρηση για να γίνουν πρόσθετες δοκιμές για θέματα ασφαλείας. Η εκπρόσωπος του πάρκου, Winter Prosapio, δήλωσε ότι καθώς η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα της επιχείρησης, το πάρκο παραμένει κλειστό προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για τα αίτια θανάτου του αγοριού και τόνισε ότι οι σκέψεις όλων και οι προσευχές είναι στην οικογένεια του 12χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE