Α. Καρός :Ομαλά συνεχίζεται η διέλευση των Τ/κ από το Λιμνίτη

Α. Καρός :Ομαλά συνεχίζεται η διέλευση των Τ/κ από το Λιμνίτη

Σαράντα-ένα λεωφορεία με Τουρκοκύπριους έχουν διέλθει μέχρι στιγμής από το οδόφραγμα του Λιμνίτη, ένα εκ των οποίων είναι ασθενοφόρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Ανδρέα Καρό.

Ο κ. Καρός, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, μέχρι στιγμής έχουν διέλθει από το οδόφραγμα του Λιμνίτη μέχρι τις 09:15, 41 λεωφορεία, στα οποία επέβαιναν 831 Τουρκοκύπριοι για να παραστούν στους “εορτασμούς" για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας.

Η διέλευση των μικρών λεωφορείων συνεχίζεται κανονικά χωρίς να έχει δημιουργηθεί συνωστισμός ενώ από το οδόφραγμα του Λιμνίτη αναμένεται η διέλευση ακόμη 21 οχημάτων, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE