Το αδιαχώρητο στον Πρωταρά! Λέοντας και Σταύρος Κωνσταντίνου τραγουδούν Μητροπάνο! ΦΩΤΟ - VIDEO

Το αδιαχώρητο στον Πρωταρά! Λέοντας και Σταύρος Κωνσταντίνου τραγουδούν Μητροπάνο! ΦΩΤΟ - VIDEO

Ο Κύπριος είναι ο μόνος τραγουδιστής που κατάφερε τον νικητή του X factor να χορέψει ζεϊμπέκικο...

Ο Σταύρος το Σάββατο, 6 Αυγουστου, εμφανίστηκε στο Q Club στον Πρωταρά. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον παρακολουθήσει, βρέθηκε και ο Αντρέας Λέοντας, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Κύπριου ερμηνευτή και ανέβηκε στην σκηνή. 

Οι δύο φωνάρες της Κύπρου τραγούδησαν Μητροπάνο και ο κόσμος τους αποθέωσε. Όταν δε ο Σταύρος Κωνσταντίνου πήρε το μικρόφωνο, ο νικητής του X factor, ο οποίος δήλωσε πολλάκις ότι δεν αρέσκεται στα χορευτικά επί σκηνής, ήρθε στο τσακίρ κέφι και έκανε κάποια βήματα στο ζεϊμπέκικο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE