Ηθοποιός έσωσε από βέβαιο πνιγμό 5μελή οικογένεια Γάλλων! Ήρωας...

Ηθοποιός έσωσε από βέβαιο πνιγμό 5μελή οικογένεια Γάλλων! Ήρωας...

O ηθοποιός μαζί με τον λιμενικό αλλά και τον ιδιοκτήτη ταβέρνας έστησαν σε χρόνο dt επιχείρηση διάσωσης...

Ο λόγος για τον Θεόφιλο Βανδώρο, το οποίο το κοινό αγάπησε κυρίως μέσα από την σειρά  «Τμήμα Ηθών» όπου υποδύονταν τον αστυνομικό Παύλο. Ήρθε η στιγμή που ο… «Παύλος» έσωσε και την ζωή πέντε Γάλλων τουριστών στην πραγματικότητα.

Οι πέντε άνθρωποι επιβιβάστηκαν στο σκάφος νωρίς το πρωί από την περιοχή έξω από την Χαλκίδα, όπου παραθέριζαν. «Ο Ευβοϊκός είναι δύσκολη θάλασσα, με ρεύματα και μεγάλες μεταβολές. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ο καιρός δυνάμωσε, αγρίεψε και έφτασε τα 6 με 7 μποφόρ» είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Freddo» και συμπλήρωσε: «Τα κύματα έσκαγαν πάνω στο σκάφος και το έκαναν να χτυπάει πάνω στα κοφτερά  βράχια. Ο ένας από τους δύο επιβάτες μάλιστα χτύπησε το κεφάλι του».

Οι τουρίστες στάθηκαν μάλιστα διπλά άτυχοι αφού μπήκαν νερά στη μηχανή με αποτέλεσμα το μοτέρ να πάθει βραχυκύκλωμα. Τότε ο ηθοποιός μαζί με τον λιμενικό αλλά και τον ιδιοκτήτη ταβέρνας έστησαν επιχείρηση διάσωσης, και κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τους τουρίστες και να τους βγάλουν ξανά στην στεριά.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE