Ναρκωτικά Λεμεσός: Συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης - Kαταζητείται 44χρονος

Ναρκωτικά Λεμεσός: Συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης - Kαταζητείται 44χρονος

Την μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης, που εντοπίστηκε ποτέ στην Κύπρο, συνολικά 156 κιλά, εντόπισαν και κατάσχεσαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνα σε αποθήκες αποταμίευσης, στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 53χρονου, κατοίκου Λεμεσού.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε τρεις ηλεκτρογεννήτριες, οι οποίες βρίσκονταν εντός των αποθηκών. Με τη βοήθεια τεχνικών, εντοπίστηκαν εντός των ντεπόζιτων καυσίμων, των δύο από τις τρεις ηλεκτρογεννήτριες, συνολικά 142 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 156 κιλών περίπου. 

Eνώ καταζητείται 44χρονος από τη Λευκωσία, διευθυντής της εταιρείας για λογαριασμό της οποίας εισήχθηκαν τα μηχανήματα.

Εναντίον του 53χρονου ιδιοκτήτη της αποθήκης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE