Προκήρυξη 250 θέσεων σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - Όλες οι λεπτομέρειες

Προκήρυξη 250 θέσεων σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - Όλες οι λεπτομέρειες

Από τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχθούν 250 θέσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, θέσεις οι οποίες εγκρίθηκαν και από τη Βουλή.

Η Βουλή «ξεπάγωσε» τις 250 θέσεις έπειτα από αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ απομένει πλέον μόνο το Τμήμα Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών να αποστείλει στο Υπουργείο τη σχετική ειδοποίηση για αποδέσμευση των θέσεων.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE