Πάνω από 1.800 μετανάστες και πρόσφυγες διασώθηκαν νότια της Σικελίας

Πάνω από 1.800 μετανάστες και πρόσφυγες διασώθηκαν νότια της Σικελίας

Πάνω από 1800 οι μετανάστες και πρόσφυγες που διασώθηκαν τη Δευτέρα 1/8 νότια της Σικελίας στα πλαίσια δεκαέξι επιχειρήσεων.

Οι διασωθέντες επέβαιναν σε δεκατέσσερις φουσκωτές βάρκες και δύο πλοιάρια.
 
Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν δύο πλοία του ιταλικού πολεμικού ναυτικού, δύο της ιταλικής ακτοφυλακής, η μονάδα Dattlen του γερμανικού ναυτικού και δύο πλοία των μη κυβερνητικών οργανισμών Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Rettet.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE