Τραγικός θάνατος: 22χρονη έχασε τη ζωή της λίγο μετά το «κυνήγι» των Pokemon

Τραγικός θάνατος: 22χρονη έχασε τη ζωή της λίγο μετά το «κυνήγι» των Pokemon

Τραγικό θάνατο βρήκε η νεαρή Tanami Nayler λίγη ώρα αφότου είχε σταματήσει να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Η κοπέλα σύρθηκε για 70 μέτρα όταν την χτύπησε ένα όχημα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Η 22χρονη έπαιζε Pokemon και είχε μόλις τελειώσει το «κυνήγι» όταν είχε αποφασίσει να σταματήσει για να πάει για φαγητό. Πριν όμως γίνει αυτό χτυπήθηκε από ένα κλεμμένο ασημένιο Toyota Corolla, ο οδηγός του οποίου φέρεται να επιτάχυνε σε ένα κόκκινο φανάρι, πριν τελικά συντριβεί σε ένα δέντρο και μια κολόνα.

Ο σοκαρισμένος φίλος της παρακολουθούσε την Tanami να πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου χωρίς να κουνιέται. Ο 21χρονος οδηγός άφησε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το σημείο τρέχοντας. Πρόκειται για τον Nicholas Michael Davison, ο οποίος συνελήφθη σε κοντινή απόσταση και κατηγορείται για διάφορα αδικήματα, όπως επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή.

crush1

Συγγενείς της νεαρής που κατέθεσαν στο δικαστήριο ανέφεραν ότι η ζωή της ήταν στο καλύτερο σημείο και το μόνο «λάθος» της ήταν ότι περπατούσε στη διάβαση πεζών, πράγμα το οποίο πλήρωσε με τη ζωή της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκοτώθηκε λίγη ώρα αφότου έπαιζε το αγαπημένο της παιχνίδι και μάλιστα ότι ο οδηγός θα την εγκατέλειπε και θα έφευγε χωρίς να προσπαθήσει να της προσφέρει καμία βοήθεια.

Ο οδηγός του οχήματος προφυλακίστηκε μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, ενώ αν κριθεί ένοχος μπορεί να περάσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και 20 χρόνια στη φυλακή.

crush3

Πηγη: NewsBeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE