ΠΛΑΤΡΕΣ: Διάσωση γυναίκας από άντρες της Αστυνομίας! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

ΠΛΑΤΡΕΣ: Διάσωση γυναίκας από άντρες της Αστυνομίας! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Τηλεφώνημα στον Αστυνομικό σταθμό Τροόδους, αναφορικά με τραυματισμένη γυναίκα στην περιοχή των Καλληδονιών, κινητοποίησε τα μέλη της δύναμης που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 όταν άγνωστό πρόσωπο τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ότι γυναίκα περιηγητής είχε τραυματιστεί μετά από πτώση σε πλάτη και πόδια.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής η διάσωση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως οι άντρες της Αστυνομίας μέσα σε λιγότερα από μία ώρα, κατάφεραν και παρέδωσαν στο ασθενοφόρο την Αγγλίδα τουρίστρια η οποία υπέφερε από τους πόνους.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο που έφτασε από την Κυπερούντα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και τυγχάνει ιατρικής περίθαλψης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:







 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE