ΠΛΑΤΡΕΣ: Διάσωση γυναίκας από άντρες της Αστυνομίας! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

ΠΛΑΤΡΕΣ: Διάσωση γυναίκας από άντρες της Αστυνομίας! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Τηλεφώνημα στον Αστυνομικό σταθμό Τροόδους, αναφορικά με τραυματισμένη γυναίκα στην περιοχή των Καλληδονιών, κινητοποίησε τα μέλη της δύναμης που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 όταν άγνωστό πρόσωπο τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ότι γυναίκα περιηγητής είχε τραυματιστεί μετά από πτώση σε πλάτη και πόδια.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής η διάσωση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως οι άντρες της Αστυνομίας μέσα σε λιγότερα από μία ώρα, κατάφεραν και παρέδωσαν στο ασθενοφόρο την Αγγλίδα τουρίστρια η οποία υπέφερε από τους πόνους.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο που έφτασε από την Κυπερούντα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και τυγχάνει ιατρικής περίθαλψης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:







 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE