Τα πιο αστεία εγκαύματα τουριστών από τον ήλιο – Μέσα και η Κύπρος! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα πιο αστεία εγκαύματα τουριστών από τον ήλιο – Μέσα και η Κύπρος! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν κάηκαν από τον ήλιο υπέφεραν, όχι μόνο από τον πόνο αλλά και επειδή η αισθητική τους άλλαξε. Ωστόσο, το διακωμώδησαν και αυτοσαρκάστηκαν.

Η ιστοσελίδα του γερμανικού ραδιοσταθμού Big FM λοιπόν μάζεψε τις πιο αστείες περιπτώσεις εγκαυμάτων και τις παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό δημοσίευμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και Βρετανός τουρίστας που κάηκε από τον ήλιο στην Κύπρο. 

Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, παρουσιάζουμε τις σχετικές φωτογραφίες. Οι παθόντες και οι παθούσες υπέφεραν, αλλά τουλάχιστον το διασκέδασαν δημοσιοποιώντας στο twitter τα παθήματά τους:

Ο τύπος στην πιο πάνω φωτογραφία είναι Βρετανός και υπέστη το έγκαυμά του στην Αμμόχωστο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE