Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Την ερχόμενη Τρίτη 26/7, ενδέχεται να δείτε στην ευρύτερη περιοχή των Βάσεων Ακρωτηρίου στρατιωτικές δυνάμεις. Δεν συντρέχει όμως κάποιος λόγος ανησυχίας καθώς θα πρόκειται για στρατιωτική άσκηση των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η "στρατιωτική άσκηση ρουτίνας", θα πραγματοποιηθεί από τις 06:30 μέχρι τις 12 το μεσημέρι και ενδέχεται να περιλαμβάνει διακίνηση στρατευμάτων, οχημάτων άμεσης επέμβασης καθώς και ενός ελικοπτέρου.

Τέλος, οι Βρετανικές Βάσεις σημειώνουν ότι μεριμνούν πάντοτε για να διασφαλιστούν οι ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις από τις στρατιωτικές ασκήσεις,  με σεβασμό και δέουσα προσοχή προς το φυσικό περιβάλλον και το βιότοπο της περιοχής.

ThemaOline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE