Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Την ερχόμενη Τρίτη 26/7, ενδέχεται να δείτε στην ευρύτερη περιοχή των Βάσεων Ακρωτηρίου στρατιωτικές δυνάμεις. Δεν συντρέχει όμως κάποιος λόγος ανησυχίας καθώς θα πρόκειται για στρατιωτική άσκηση των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η "στρατιωτική άσκηση ρουτίνας", θα πραγματοποιηθεί από τις 06:30 μέχρι τις 12 το μεσημέρι και ενδέχεται να περιλαμβάνει διακίνηση στρατευμάτων, οχημάτων άμεσης επέμβασης καθώς και ενός ελικοπτέρου.

Τέλος, οι Βρετανικές Βάσεις σημειώνουν ότι μεριμνούν πάντοτε για να διασφαλιστούν οι ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις από τις στρατιωτικές ασκήσεις,  με σεβασμό και δέουσα προσοχή προς το φυσικό περιβάλλον και το βιότοπο της περιοχής.

ThemaOline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE