Ομορφότερη η κερκίδα της Ομόνοιας! Πασίγνωστη Ελληνίδα στο ΓΣΠ για τον σύντροφό της! ΦΩΤΟ

Ομορφότερη η κερκίδα της Ομόνοιας! Πασίγνωστη Ελληνίδα στο ΓΣΠ για τον σύντροφό της! ΦΩΤΟ

Η μεταγραφή του στην κυπριακή ομάδα είχε ως επακόλουθο και την κάθοδο της σέξι αοιδού στο νησί μας...

Στο πρώτο παιχνίδι του Άρη Σοϊλέδη με την Ομόνοια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό του η Ελένη Χατζίδου, η οποία την Πέμπτη το απόγευμα κάθισε στις κερκίδες του ΓΣΠ και παρακολούθησε την παρθενική εμφάνιση του αγαπημένου της στα κυπριακά γήπεδα. 

Ο Άρη Σοϊλέδης, που αυτήν την ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας και η λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες από το γήπεδο και να του ευχηθεί και διαδικτυακά καλή τύχη στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE