Governor' s – Για όλα φταίνε οι χελώνες! Η παράδοξη απάντηση της αστυνομίας σε παράπονα για ρύπανση της Ακτής του Κυβερνήτη

Governor' s – Για όλα φταίνε οι χελώνες! Η παράδοξη απάντηση της αστυνομίας σε παράπονα για ρύπανση της Ακτής του Κυβερνήτη

Η απάντηση που δόθηκε από την Λιμενική Αστυνομία σε παράπονα για οχλαγωγία και ρύπανση στην Ακτή του Κυβερνήτη μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Η απάντηση που δόθηκε σε επιστολή που στάλθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στη Λιμενική Αστυνομία από το Κίνημα Οικολόγων, σχετικά με προβλήματα οχλαγωγίας και ρύπανσης που παρατηρούνται στην Ακτή του Κυβερνήτη, μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Σύμφωνα με τα όσα απαντά η Λιμενική Αστυνομία, στο σημείο δεν έχουν παρατηρηθεί κρούσματα οχλαγωγίας αλλά ούτε και ρύπανσης καθώς σε θαλάσσιες περιπολίες δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, στην επιστολή αναφέρεται επίσης, «ότι όσον αφορά το θέμα της ρύπανσης σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μικρής έκτασης ρύπανση η οποία δεν προέρχεται από τα σκάφη, αλλά από τα απορρίμματα χελωνών που υπάρχουν σε μεγάλους αριθμούς στην περιοχή».

Με πιο απλά λόγια, κανείς δεν φέρει ευθύνη, εκτός από τις χελώνες φυσικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE