Και ευτράπελα στη δίκη των «8»: Δικηγόροι με τήβεννους, εξοργισμένη τρανσέξουαλ - ΦΩΤΟ

Και ευτράπελα στη δίκη των «8»: Δικηγόροι με τήβεννους, εξοργισμένη τρανσέξουαλ - ΦΩΤΟ

Κρατώντας τις τηβέννους στα χέρια έφτασαν το πρωί της Πέμπτης (21/07) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης στη δίκη των οκτώ στρατιωτικών έξι Τούρκοι δικηγόροι.

Ισχυριζόμενοι πως είναι μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θέλησαν να παραστούν στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή ένα αίτημα που ωστόσο δεν έγινε δεκτό καθώς δεν διέθεταν άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης όμως ένας από τους δικηγόρους που ήταν στην αίθουσα επιτέθηκε φραστικά και απείλησε τους κατηγορούμενους. Αμέσως επενέβη η αστυνομία η οποία τον απομάκρυνε από τον χώρο χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε προσαγωγή.

Ωστόσο τα ευτράπελα δεν τελειώσαν εκεί αφού κατά την άφιξη των 8 στο δικαστήριο μια διάσημη τρανσέξουαλ από την Τουρκία άρχισε να φωνάζει συνθήματα και να αποδοκιμάζει έντονα τους Τούρκους στρατιωτικούς.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ερντογάν και στον Τσίπρα. Πρέπει και οι 8 να εκδοθούν στην Τουρκία» φώναζε. 

Στα χέρια της κρατούσε την τουρκική σημαία, με τις αστυνομικές Αρχές να την απομακρύνουν από το χώρο και να μην την αφήνουν να πλησιάσει τους Τούρκους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί βαρύνονται με τις τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα, της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη πτήση και της εκτέλεσης παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE