ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπέρδεψε τον έρωτα με τον βιασμό η 20χρονη Εγγλέζα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπέρδεψε τον έρωτα με τον βιασμό η 20χρονη Εγγλέζα

Ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα βιασμού η 20χρονη όμως ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούσε να υποδείξει στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/07) δέχθηκε καταγγελία από 20χρονη Αγγλίδα η οποία ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα βιασμού από δυο άλλους άντρες.

Όπως ανέφερε, ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στην Αγιά Νάπα και τα έπινε με έξι άντρες, οι δυο από αυτούς της πρότειναν να την μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε η 20χρονη, οι δυο άντρες την σήκωσαν στα χεριά τους και αμέσως αυτή έχασε τις αισθήσεις της.

Η 20χρονη είπε στην κατάθεση της πως ξύπνησε σε δωμάτιο διαμερίσματος όπου αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η ίδια κλήθηκε από τους αστυνομικούς να υποδείξει τον χώρο όπου βρισκόταν αλλά η νεαρή δεν μπορούσε να βρει το συγκρότημα διαμερισμάτων που ισχυρίστηκε ότι εκεί βιαστικέ.

Ενώ αρχικά η ίδια έδωσε την συγκατάθεση της για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, αργότερα επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε πως δεν επιθυμεί ούτε να εξεταστεί αλλά ούτε και να προβεί σε άλλη κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE