1.000 στρατιωτικοί παραμένουν άφαντοι -Τους αναζητά η κυβέρνηση Ερντογάν

1.000 στρατιωτικοί παραμένουν άφαντοι -Τους αναζητά η κυβέρνηση Ερντογάν

Σύμφωνα με δήλωση του Αντιπροέδρου της Τουρκικής κυβέρνησης, Μεχμέτ Σιμσέκ, 1000 επιπλέον στρατιωτικοί καταζητούνται από τις αρχές για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN Turk με έκτακτο ρεπορτάζ του, οι 1000 στρατιωτικοί δεν έχουν παρουσιαστεί στις μονάδες τους και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται, με την τουρκική κυβέρνηση να θεωρεί ότι προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, καθώς συμμετείχαν και αυτοί στην ομάδα που προσπάθησε να ανατρέψει τον Ερντογάν.

Να σημειώσουμε ότι ήδη χιλιάδες στρατιωτικοί, καθώς και άλλα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, όπως δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, δικαστικοί κτλ, έχουν ήδη συλληφθεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE