1.000 στρατιωτικοί παραμένουν άφαντοι -Τους αναζητά η κυβέρνηση Ερντογάν

1.000 στρατιωτικοί παραμένουν άφαντοι -Τους αναζητά η κυβέρνηση Ερντογάν

Σύμφωνα με δήλωση του Αντιπροέδρου της Τουρκικής κυβέρνησης, Μεχμέτ Σιμσέκ, 1000 επιπλέον στρατιωτικοί καταζητούνται από τις αρχές για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN Turk με έκτακτο ρεπορτάζ του, οι 1000 στρατιωτικοί δεν έχουν παρουσιαστεί στις μονάδες τους και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται, με την τουρκική κυβέρνηση να θεωρεί ότι προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, καθώς συμμετείχαν και αυτοί στην ομάδα που προσπάθησε να ανατρέψει τον Ερντογάν.

Να σημειώσουμε ότι ήδη χιλιάδες στρατιωτικοί, καθώς και άλλα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, όπως δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, δικαστικοί κτλ, έχουν ήδη συλληφθεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα του ευρώ που έχουμε στο πορτοφόλι μας, καθώς έρχονται νέα με διαφορετικά μοτίβα μετά τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για τον επανασχεδιασμό τους, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).