Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν

Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν

Στη χλιδάτη ζωή του Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην «εθισμένη» στα ψώνια, όπως τονίζεται, σύζυγό του Εμινέ αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η περιουσία του πιο ισχυρού άνδρα της Τουρκίας φαίνεται πως ανέρχεται σε 139 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε περισσότερα από 166 εκατ. ευρώ, ενώ στην οικογένεια Ερντογάν ανήκουν τρία παλάτια.

Από τη μεριά της, η Εμινέ Ερντογάν υποστηρίζει πως διάγει μια ταπεινή και μετριοπαθή ζωή, περνώντας τις μέρες της στην κουζίνα του παλατιού. Ωστόσο, τα τουρκικά Μέσα τοποθετούν συχνά στο στόχαστρό τους την 60χρονη πρώτη κυρία της Τουρκίας, η οποία φαίνεται πως λατρεύει να ξοδεύει τεράστια ποσά για την αγορά τόσο ρούχων όσο και αντικών. 

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE