Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι – Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι – Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού για επίθεση σκύλου σε μικρό παιδάκι στην παραλία του Κ.Ο.Τ. στο Δασούδι.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο διαχειριστής της σελίδας Limassol professional lifeguards association γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (20/07), λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι στη περιοχή Δασούδι της Λεμεσού. 

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, αν και ενημερώθηκε το υγειονομείο του Δήμου, μέχρι αυτή την ώρα (17:30) ο σκύλος περιφέρεται στην ακτή, χωρίς να το έχει παραλάβει κανείς. 

Αυτούσια η καταγγελία

«Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι στη παραλία Κ.Ο.Τ. στο Δασούδι Λ/σού σήμερα στις 16:00 το απόγευμα. Αμέσως οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές αλλά δυστυχώς δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Μετά από παρότρυνση του αστυνομικού σταθμού Γερμασόγειας οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν το υπεύθυνο για τους σκύλους του υγειονομείου Γερμασόγειας κ. Γ... αλλά ο τελευταίος αποφάσισε να μην κάνει καμία απολύτως ενέργεια λέγοντας στους ναυαγοσώστες ότι αν καταφέρουν να του περάσουν λουρί, τότε να τον ειδοποιήσουν για να παραλάβει τον επικίνδυνο σκύλο γιατί εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κάποια δουλειά. Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν λίγο καιρό με θύμα μικρό παιδάκι. Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο κανένας δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο σκύλος συνεχίζει να περιφέρεται ακόμα και τώρα, την στιγμή της ανάρτησης αυτής. Τα συμπεράσματα δικά σας...( *η φώτο είναι αυθεντική από το εν λόγω περιστατικό) L.P.L».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.