«Πλήρωσαν» ακριβά την κοκαΐνη – Για 252 γραμμάρια θα εκτίσουν ποινή αρκετών χρόνων!

«Πλήρωσαν» ακριβά την κοκαΐνη – Για 252 γραμμάρια θα εκτίσουν ποινή αρκετών χρόνων!

Κατάπιαν τα ναρκωτικά όμως δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν του αστυνομικούς της ΥΚΑΝ .

Καταδικάστηκαν την Τρίτη (19/07) από το Κακουργιοδικείο Πάφου ο 39χρονος και ο 40χρονος, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο με κάψουλες κοκαΐνης στο στομάχι τους.

Τα δύο άτομα έφθασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου βράδυ της 20ης Απριλίου, έχοντας όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια φροντίσει να καταπιούν προηγουμένως κοκαΐνη 252 γραμμαρίων. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η ΥΚΑΝ Πάφου είχε σχετικές πληροφορίες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Πάφου το συγκεκριμένο βράδυ.

Άνδρες της Υπηρεσίας ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 40 ετών, ο σωματικός έλεγχος στα οποία ωστόσο, όπως και ο έλεγχος των αποσκευών τους,  δεν έδειξε οτιδήποτε μεμπτό.  

Οι αστυνομικοί επέμειναν ωστόσο και κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης, τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκαν σε ακτινολογικό έλεγχο.

Από τον έλεγχο αποκαλύφθηκε η ύπαρξη ξένων αντικειμένων στο σώμα τους.   Με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού, ο 39χρονος και ο 40χρονος, απέβαλαν τα ξένα αντικείμενα από το σώμα τους.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για συνολικά 21 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων.  

Το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε την Τρίτη (19/07)  ποινή οκταετούς φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 40 ετών, τα οποία κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE