Συμμαχία Πολιτών για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια: «Τέτοιες στιγμές είμαστε όλοι Γάλλοι»

Συμμαχία Πολιτών για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια: «Τέτοιες στιγμές  είμαστε όλοι Γάλλοι»

«Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την άνανδρη και βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου, μέλος της Γραμματείας της Συμμαχίας Πολιτών.

«Τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό και δεν στρέφονται μόνο ενάντια στην Γαλλία αλλά κυρίως στις κοινές μας αξίες και αρχές του ανθρωπισμού και του πολιτισμού», αναφέρει επίσης.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπάθεια μας στο φίλο και σύμμαχο Γαλλικό λαό που μετρά αθώους πολίτες νεκρούς και τραυματίες».

«Οι σκέψεις μας και η καρδία μας βρίσκονται μαζί τους», υπογραμμίζει.

«Τέτοιες στιγμές  είμαστε όλοι Γάλλοι», καταλήγει.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE