ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσαν» κατασκευαστική εταιρεία για χρήση πετρελαίου θέρμανσης - Την πλήρωσε με βαριά καμπάνα

ΠΑΦΟΣ: «Κάρφωσαν» κατασκευαστική εταιρεία για χρήση πετρελαίου θέρμανσης - Την πλήρωσε με βαριά καμπάνα

Πρόστιμο που πλησιάζει τα €2.000 επέβαλε το Τμήμα Τελωνείων σε εταιρεία κατασκευαστικών έργων στην Πάφο σε οχήματα της οποίας εντοπίστηκε πετρέλαιο θέρμανσης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος, η έρευνα σε οχήματα της εν λόγω εταιρείας, έγινε ύστερα από συγκεκριμένη πληροφορία.

Από τον έλεγχο εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων ενός φορτωτή και ενός διπλοκάμπινου, οχήματος πετρέλαιο θέρμανσης. Τα εν λόγω οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Κατόπιν εξώδικου συμβιβασμού, το Τμήμα εισέπραξε συνολικά το χρηματικό ποσό των € 1986, το οποίο αποτελείται από τους φόρους κατανάλωσης, τη χρηματική επιβάρυνση και τα ποσά απόδοσης των οχημάτων που κατασχέθηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE