Ιαν Στρατής: Βούρτσιζε τα δόντια του on camera την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Ανδρέας Λέοντας - VIDEO

Ιαν Στρατής: Βούρτσιζε τα δόντια του on camera την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Ανδρέας Λέοντας - VIDEO

Μπορεί να ήταν το φαβορί του talent show, ωστόσο ο καλός του φίλος, Ανδρέας Λέοντας, κατέκτησε την πρωτιά.

Ο πάντα απρόβλεπτος Ίαν Στρατής, δεν σταματά με τίποτα, ακόμη και μετά το τέλος του X Factor!

Σήμερα λοιπόν, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», φιλοξένησε τον μεγάλο νικητή του μουσικού show, που έριξε αυλαία την Παρασκευή. Ο Ανδρέας Λέοντας μίλησε μέσω skype ο Ανδρέας Λέοντας με τους δημοσιογράφους της εκπομπής και μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδια του το υπόλοιπο διάστημα.

Όταν λοιπόν ξεκίνσε να μιλά για τα επόμενα βήματά του, ο Ίαν Στρατής εισέβαλε στο δωμάτιο απροειδοποίητα! Μάλιστα, έκλεισε με δύναμη την πόρτα και κατευθύνθηκε άμεσα προς το μπάνιο, χωρίς να έχει καταλάβει πως ο συμπαίκτης του βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

Οι δύο τους όπως φαίνεται μένουν στο ίδιο δωμάτιο. Ο Ίαν λοιπόν, μετά και από κάλεσμα των παρουσιαστών, έκανε και πάλι τα… δικά του. Αποφάσισε λοιπόν να τους πει την δικιά του «καλημέρα» με την οδοντόβουρτσα στο στόμα και χαμογελόντας στην κάμερα την ώρα που βούρτσιζε τα δόντια του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επική του αντίδραση.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE