ΑΙΣΧΟΣ! Φυλάκισαν πολική αρκούδα για να...βγάζουν selfies! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΣΧΟΣ! Φυλάκισαν πολική αρκούδα για να...βγάζουν selfies! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη, αποτροπιασμός… οργή!

Μόνο αυτές οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθει κάποιος όταν βλέπει τις φωτογραφίες και το βίντεο της πολικής αρκούδας που έχουν φυλακίσει σε εμπορικό κέντρο στην Κίνα για να βγάζουν selfies οι περαστικοί.

Ναι καλά διαβάσατε! Οι υπεύθυνοι στο εμπορικό κέντρο Grandview στην  Guangzhou στην Κίνα,  φυλάκισαν μια πολική αρκούδα μέσα σε ειδικό χώρο του κέντρου, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες λέγοντας τους πως μπορούν να βγάλουν selfie με την αρκούδα.

New-worlds-saddest-polar-bear-trapped-in-shopping-centre-display-for-people-to-take-selfies (1).jpg
Οι πελάτες κάθε φορά που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία με την αρκούδα, απλά χτυπάνε στο τζάμι και περιμένουν το ζώο να σηκωθεί ή να στρέψει το θλιμμένο του βλέμμα προς αυτούς.

Τα μάτια της δυστυχισμένης πολικής αρκούδας δίνουν την εντύπωση ότι είναι βουρκωμένα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

New-worlds-saddest-polar-bear-trapped-in-shopping-centre-display-for-people-to-take-selfies.jpg

Ο χώρος «φιλοξενεί» και άλλα ζώα  με τους φιλόζωους στην χώρα να συλλέγουν υπογραφές για να σώσουν τα ζώα από το φρικτό αυτό χώρο.

Δειτέ το Βίντεο

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE