ΑΙΣΧΟΣ! Φυλάκισαν πολική αρκούδα για να...βγάζουν selfies! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΣΧΟΣ! Φυλάκισαν πολική αρκούδα για να...βγάζουν selfies! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη, αποτροπιασμός… οργή!

Μόνο αυτές οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθει κάποιος όταν βλέπει τις φωτογραφίες και το βίντεο της πολικής αρκούδας που έχουν φυλακίσει σε εμπορικό κέντρο στην Κίνα για να βγάζουν selfies οι περαστικοί.

Ναι καλά διαβάσατε! Οι υπεύθυνοι στο εμπορικό κέντρο Grandview στην  Guangzhou στην Κίνα,  φυλάκισαν μια πολική αρκούδα μέσα σε ειδικό χώρο του κέντρου, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες λέγοντας τους πως μπορούν να βγάλουν selfie με την αρκούδα.

New-worlds-saddest-polar-bear-trapped-in-shopping-centre-display-for-people-to-take-selfies (1).jpg
Οι πελάτες κάθε φορά που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία με την αρκούδα, απλά χτυπάνε στο τζάμι και περιμένουν το ζώο να σηκωθεί ή να στρέψει το θλιμμένο του βλέμμα προς αυτούς.

Τα μάτια της δυστυχισμένης πολικής αρκούδας δίνουν την εντύπωση ότι είναι βουρκωμένα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

New-worlds-saddest-polar-bear-trapped-in-shopping-centre-display-for-people-to-take-selfies.jpg

Ο χώρος «φιλοξενεί» και άλλα ζώα  με τους φιλόζωους στην χώρα να συλλέγουν υπογραφές για να σώσουν τα ζώα από το φρικτό αυτό χώρο.

Δειτέ το Βίντεο

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE