Παρίσι: Μικροεπεισόδια την ώρα του τελικού του Euro 2016 - ΒΙΝΤΕΟ

Παρίσι: Μικροεπεισόδια την ώρα του τελικού του Euro 2016 - ΒΙΝΤΕΟ

Η γαλλική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος.

Την ώρα που στο Σταντ ντε Φρανς δίνεται η τελική μάχη που θα αναδείξει τον νικητή του Euro 2016 μεταξύ της Πορτογαλίας και της Γαλλίας, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

Περίπου εκατό οπαδοί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εισέλθουν στη ζώνη που οι φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολουθούν το ματς από γιγαντοοθόνη σε μικρή απόσταση από τον επιβλητικό πύργο του Άιφελ, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας γυάλινα μπουκάλια.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χρήση αντλιών νερού για να απομακρύνουν τους ταραξίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE