Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Λεμεσό - Αιτία μια αλεπού

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Λεμεσό - Αιτία μια αλεπού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρος στις 23:40 την νύχτα την Κυριακή 10/7 στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος, στο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα συγκρούστηκε με αλέπου, που είχε εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο. 

Ο 70χρονος να πρόσκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στην συνέχεια με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο 70χρονος να τραυματίστηκε σοβαρά στο αυχένα, και αιμάτωμα στον εγκέφαλο, όπου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 46χρονος δεν τραυματίστηκε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από την σύγκρουση η αλεπού σκοτώθηκε.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.