Τι μας θύμισε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης – Σίγουρα την φωτογραφία αυτή την έχει βάλει σε κάδρο! ΦΩΤΟ

Τι μας θύμισε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης – Σίγουρα την φωτογραφία αυτή την έχει βάλει σε κάδρο! ΦΩΤΟ

Τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκης Κουτσοκούμνης μας θύμισε ευχάριστες στιγμές!

Συγκεκριμένα σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια, το έτος 2004, η Εθνική Ελλάδας του Οτο Ρεχάγκελ έκανε το θαύμα στο Euro της Πορτογαλίας.

Έτσι και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης κοινοποίησε μια φωτογραφία μαζί με το κύπελλο της Ελλάδας και μας ξύπνησε μνήμες από το θρυλικό Euro του 2004

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ έγραψε στο Facebook «Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Τελικός σήμερα και θυμήθηκα το κύπελλο του 2004. Η φωτογραφία είναι μέσα στο αεροπλάνο της εθνικής Ελλάδας στην επιστροφή. Μνήμες και θύμησες»

Δείτε την φωτογραφία

 

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE