Τέσσερα εκτάρια καμένη γη άφησε πίσω της η φωτιά στα Πλατανίσκια

Τέσσερα εκτάρια καμένη γη άφησε πίσω της η φωτιά στα Πλατανίσκια

Χόρτα και χαρουπόδεντρα, έκτασης περίπου τεσσάρων εκταρίων κατέκαψε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες (Τετάρτη 6/7 )παρά το χωριό Πλατανίσκια στη Λεμεσό. Για την κατάσβεσή της συνέδραμαν και τα δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 08.53πμ λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.12μμ και στην κατάσβεση συνέδραμαν επίσης δυνάμεις από το Ταμείο Θήρας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατανισκιών και από τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου. Στην πυρκαγιά έκαναν ρίψεις νερού τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE