Στο Νοσοκομείο Πάφου ο Διευθυντής Ιατρικών υπηρεσιών για συζήτηση των προβλημάτων

Στο Νοσοκομείο Πάφου ο Διευθυντής Ιατρικών υπηρεσιών για συζήτηση των προβλημάτων

O Διευθυντής των Ιατρικών υπηρεσιών Δρ Πέτρος Μάτσας συνοδευόμενος από την Χριστίνα Γιαννάκη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη (7/7) το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συζήτηση με την ηγεσία του κρατικού νοσηλευτηρίου στην Πάφο των σοβαρών τελευταίων προβλημάτων που προέκυψαν τόσο στην Γυναικολογική κλινική  όσο και στο Νεκροτομείο.

Το θέμα της υποστελέχωσης της Γυναικολογικής κλινικής ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες ασθενείς και το ίδιο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε σχέση με το Νεκροτομείο, το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω ανακαίνισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, έξω από το Τμήμα του Νεκροτομείου έχει μεταφερθεί ένα ψυγείο σε στυλ κοντέινερ για την τοποθέτηση των νεκρών. Οι νεκροτομές πρέπει να γίνουν και έτσι επιβάλλεται η μεταφορά των σορών στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η λύση που δόθηκε ήταν η μεταφορά με ασθενοφόρο κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει και ζητήθηκε να βρεθεί άλλος τρόπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE