ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας πάνω στα βράχια στην Αγία Νάπα
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα στην Αγία Νάπα.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η “Αφρίκα” η τελετή αποφοίτησης έγινε στις 28 Ιουνίου. Κάτω από το προαναφερόμενο μήνυμα στο πανό αναγράφονταν οι πόλεις Σουρ, Νουσαϊμπίν, Τσίζρε, Σιλώπη και Γιουκσεκόβα, που βρίσκονται στην ΝΑ Τουρκία.
Στο θέμα αναφέρθηκε τόσο η εφημερίδα Ακίτ όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός του ομίλου ΜΜΕ στην Τουρκία υποστηρίζοντας ότι το DAÜ έχει γίνει “φωλιά τρομοκρατίας” και οι φοιτητές που προέβησαν στην ενέργεια με τα πανό “υποστηρικτές της τρομοκρατίας”. Σύμφωνα με την Αφρίκα, παρόμοια στάση τήρησαν και άλλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Τουρκία.
Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο “πανεπιστήμιο” της Αμμοχώστου σημειώνονται συχνά συμπλοκές μεταξύ φοιτητών κουρδικής καταγωγής και εθνικιστών.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




