Σιζόπουλος: «Συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση στην ΕΔΕΚ»

Σιζόπουλος: «Συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση στην ΕΔΕΚ»

Η ομοθυμία των στελεχών της ΕΔΕΚ, ώστε μέσα από συλλογική εργασία να υπάρξει συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του Κινήματος, καταγράφεται μέσα από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό, για ανασκόπηση του εκλογικού αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά το πέρας της Συνδιάσκεψης, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως "το βασικό συμπέρασμα είναι η ομόθυμη επιθυμία όλων των παρευρισκόμενων μελών του κόμματος να εργαστούμε συντονισμένα, συγκροτημένα, σε ένα πλαίσιο συνολικής ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του κόμματος με κύριο ακριβώς στόχο, η ΕΔΕΚ να επανεύρει την εκλογική της δύναμη και να ενισχύσει τον πολιτικό, παρεμβατικό της ρόλο".
 
Την ίδια στιγμή, συνέχισε, θα πρέπει η ανασυγκρότηση αυτή να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της κομματικής δομής και στις τοπικές οργανώσεις, όπως η νεολαία, οι φοιτητές, οι μαθητές και όχι μόνο.
 
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές στελεχών σε υπόσκαψη της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος από πρωτοκλασάτα στελέχη, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι "είναι γεγονός και δεν μπορούμε να το αποκρύψουμε ότι, δυστυχώς, πέραν από τα τεράστια προβλήματα που είχε το κόμμα, πέραν από την πολεμική που δέχθηκε από διάφορους εξωκομματικούς χώρους, υπήρξε και μια υπονόμευση από στελέχη του Κινήματος εσωκομματικά".
 
Πρόσθεσε ακόμη πως, σε ό,τι αφορά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποφάσισε όπως αρχίσει η προετοιμασία του κόμματος με την όσο το δυνατόν έγκαιρη προετοιμασία των ψηφοδελτίων.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE