Ερώτηση Μυλωνά σε Xάρη Γεωργιάδη: «Κύριε υπουργέ, γιατί μετακινούνται ανώτεροι λειτουργοί του τμήματος φορολογίας;» - Επιβεβαίωση ThemaOnline

Ερώτηση Μυλωνά σε Xάρη Γεωργιάδη: «Κύριε υπουργέ, γιατί μετακινούνται ανώτεροι λειτουργοί του τμήματος φορολογίας;» - Επιβεβαίωση ThemaOnline

Γράφαμε στις 9/6/2016, σε δημοσίευμα μας για τα όσα τεκταίνονται στο Τμήμα Φορολογίας αναφορικά με κάποιες περίεργες μετακινήσεις λειτουργών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους φακέλους σημαντικών προσώπων με οφειλές προς το κράτος.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν δυο δυσμενείς μετακινήσεις Ανωτέρων Λειτουργών της Υπηρεσίας. Οι εν λόγω λειτουργοί είχαν στα χέρια τους φακέλους με διερευνώμενες υποθέσεις φοροδιαφυγής, προσώπων που προέρχονται από τον επιχειρηματικό και ευρύτερο πολιτικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων και εκδοτών Μ.Μ.Ε. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:  «Ξεγελάσαμε την Τρόικα για το φορολογικό» – Άθικτες λίστες και περίεργες μετακινήσεις λειτουργών

Μετά από την δημοσιοποίηση του όλου θέματος από την ιστοσελίδα μας φαίνεται πως έχει και συνέχεια στο κοινοβούλιο, καθότι ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλώνας, κατέθεσε σχετική ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Δείτε την επιστολή:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.