Σενάρια αλβανικών Μ.Μ.Ε.: Επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής ήθελε νεκρό τον Καλοψιδιώτη

Σενάρια αλβανικών Μ.Μ.Ε.: Επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής ήθελε νεκρό τον Καλοψιδιώτη

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από αλβανικά Μ.Μ.Ε.;

Πάντως, η εφημερίδα Telegrafi, σε ρεπορτάζ της που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (03/07), δημοσιεύει ένα σενάριο που φέρει τους εκτελεστές του άγριου φονικού στην Αγία Νάπα, να προσλήφθηκαν από επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής που έχει συμφέροντα στην Κύπρο κι ασχολείται με διακίνηση κοκαΐνης.

«Υποψιάζονται φατρία που περιλαμβάνει Αλβανούς και είχαν διαφορές με τον 51χρονο» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά σε μια επιστολή που είχε στείλει ο Καλοψιδιώτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην οποία φέρεται να ανέφερε «το όνομα επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής, που ζει για χρόνια και δουλεύει στην Κύπρο».

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ γράφει ότι σύμφωνα με πηγές, ο Μπουρέλι είχε χρόνο να δραπετεύσει και πιθανόν να κρύβεται στην Αλβανία. «Γι΄ αυτό ζητήθηκε η συνδρομή των αλβανικών αρχών», καταλήγει ο δημοσιογράφος της αλβανικής εφημερίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.