Επιχείρηση διάσωσης στην Κίνα μετά από κατολίσθηση

Επιχείρηση διάσωσης στην Κίνα μετά από κατολίσθηση

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει το θάνατο 23 ανθρώπων.

Επτά άνθρωποι αγνοούνται μετά από κατολίσθηση που παρέσυρε πέντε σπίτια στην επαρχία Γκουϊτζόου, στα νοτιοδυτικά της Κίνας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η κατολίσθηση έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Την Παρασκευή οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολίσθηση στην πεδιάδα της Γκουϊτζόου, προκαλώντας το θάνατο 23 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων επτά.

Πηγή: newsbeast.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.