Στη Λεμεσό η κηδεία του Φάνου Καλοψιδιώτη

Στη Λεμεσό η κηδεία του Φάνου Καλοψιδιώτη

Το τελευταίο αντίο θα πουν την Κυριακή (26/06) συγγενείς και φίλοι του γνωστού επιχειρηματία.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (26/06) στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, εναντίον του είχαν γίνει αρκετές απόπειρες δολοφονίας.

Ο επιχειρηματίας εδώ και καιρό βρισκόταν στο στόχαστρο πληρωμένων εκτελεστών, αφού και πριν από 4 χρόνια ακριβώς γάζωσαν το αυτοκίνητο του, με τον ίδιο όμως να μην βρίσκεται εντός του οχήματος.

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης γνώριζε πως επρόκειτο σύντομα να γίνει δολοφονική ενέργεια σε βάρος του. Μάλιστα ο ίδιος είχε αποστείλει και επιστολές μέσω του δικηγόρου του, όπου ζητούσε επανειλημμένα από τη Αστυνομία να λάβει μέτρα για να τον προστατέψει.

Οι αρχικοί φόβοι επαληθεύτηκαν. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης εκτελείται από πληρωμένο δολοφόνο την ώρα που συνέτρωγε με αστυνομικούς σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα.

Ο αδίστακτος δολοφόνος γαζώνει τον Φάνο με 12 σφαίρες σε όλο του σώμα, ενώ από τα πυρά του εκτελεστή δεν γλυτώνουν ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου και η σύζυγος του Σκευή, καθώς και ο ΜΜΑδίτης που βρίσκεται τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση στο Γ.Ν Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE