Συνταράσσει το σπαρακτικό ποίημα της συζύγου του ήρωα Αντρέα Σοφοκλέους στο στερνό αντίο - BINTEO & ΦΩΤΟ

Συνταράσσει το σπαρακτικό ποίημα της συζύγου του ήρωα Αντρέα Σοφοκλέους στο στερνό αντίο - BINTEO & ΦΩΤΟ

Τα λόγια είναι μικρά για να χωρέσουν μέσα τον πόνο και τον σπαραγμό των συγγενών αλλα και των φίλων, του ήρωα δασοπυροσβέστη μας Αντρέα Σοφοκλέους, ο οποίος χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα την Δευτέρα 20/6 στο πύρινο μέτωπο της περιοχής Σολέας.

Ο Αντρέας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία την Πέμπτη (23/6), στον ιερό ναό του Αγίου Χρυσοστόμου στη Λακατάμια, όπου φάνηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τα αγαπημένα του πρόσωπα που ήρθαν για να του που το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε επίσης: Ράγισαν καρδιές τα λόγια του Γιώργου Αριστοτέλους: «Είμαι περήφανος που είμαι γιος σου»​

Καλό ταξίδι ήρωα! Τελέστηκε η κηδεία του Μάριου Αριστοτέλους - Πολύ μικρή η Εκκλησία να χωρέσει το πλήθος κόσμου​

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, τα παιδιά του και οι σύζυγος του η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό ποίημα.

Δείτε το βίντεο:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE