Το ξέρατε; Γιατί πρέπει να χτυπάτε τα καρπούζια, πριν τα αγοράσετε

Το ξέρατε; Γιατί πρέπει να χτυπάτε τα καρπούζια, πριν τα αγοράσετε

Το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο, ασχολείται με τα... καρπούζια. Οχι γιατί είναι η εποχή τους, αλλά εξαιτίας μιας ταμπέλας σε ένα ιταλικό σουπερμάρκετ.

Τι έγραφε; Ζητούσε από τους αγοραστές να μην χτυπάνε τα καρπούζια, διότι αυτά δεν πρόκειται να απαντήσουν.

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ είτε είχαν απηυδήσει να βλέπουν καταναλωτές να βάζουν το αυτί τους στα συγκεκριμένα φρούτα και να τα χτυπούν, είτε αποφάσισαν να αστειευτούν με την συνήθεια των πελατών τους.

Ωστόσο, υπάρχει λόγος που πρέπει να χτυπάμε τα καρπούζια και όλοι τον ξέρουν.

Χτυπώντας με το χέρι μας το καρπούζι, μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι φρέσκο και ώριμο.

Οταν ο ήχος είναι κούφιος, τότε είναι ώριμο. Αντίθετα, όταν είναι «γεμάτος», το καρπούζι δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE