Μπέσυ Μάλφα: Εξομολογήθηκε γιατί δεν μίλησε για τον όγκο στον εγκέφαλό όταν συνέβη;

Μπέσυ Μάλφα: Εξομολογήθηκε γιατί δεν μίλησε για τον όγκο στον εγκέφαλό όταν συνέβη;

Όπως είπε: «Γράφουν ανοησίες. Δεν ακούνε όταν μιλάμε»...

Πριν δυο χρόνια, η Μπέσυ Μάλφα είχε ένα ατύχημα στο θέατρο. Η ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εξέταση γι’ αυτό και ο γιατρός της βρήκε έναν όγκο στο κεφάλι, το οποίο δεν ήταν κάτι σοβαρό, αφού δεν είχε κάποια συμπτώματα που να το φανερώνουν.

Η Μπέσυ Μάλφα βρήκε έναν γιατρό, ο οποίος ανέλαβε να την χειρουργήσει και όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα μέσα σε έναν μήνα να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Η ηθοποιός έπειτα από αρκετό καιρό θέλησε να το μοιραστεί σε μια συνέντευξή της, αλλά τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν με αποτέλεσμα να γραφτούν διάφορα που δεν της άρεσαν. 

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έστειλε το δικό της μήνυμα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.