Μπέσυ Μάλφα: Εξομολογήθηκε γιατί δεν μίλησε για τον όγκο στον εγκέφαλό όταν συνέβη;

Μπέσυ Μάλφα: Εξομολογήθηκε γιατί δεν μίλησε για τον όγκο στον εγκέφαλό όταν συνέβη;

Όπως είπε: «Γράφουν ανοησίες. Δεν ακούνε όταν μιλάμε»...

Πριν δυο χρόνια, η Μπέσυ Μάλφα είχε ένα ατύχημα στο θέατρο. Η ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εξέταση γι’ αυτό και ο γιατρός της βρήκε έναν όγκο στο κεφάλι, το οποίο δεν ήταν κάτι σοβαρό, αφού δεν είχε κάποια συμπτώματα που να το φανερώνουν.

Η Μπέσυ Μάλφα βρήκε έναν γιατρό, ο οποίος ανέλαβε να την χειρουργήσει και όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα μέσα σε έναν μήνα να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Η ηθοποιός έπειτα από αρκετό καιρό θέλησε να το μοιραστεί σε μια συνέντευξή της, αλλά τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν με αποτέλεσμα να γραφτούν διάφορα που δεν της άρεσαν. 

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έστειλε το δικό της μήνυμα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.