Υπουργός Γεωργίας: «Υπό έλεγχο η κατάσταση με τις πυρκαγιές»

Υπουργός Γεωργίας: «Υπό έλεγχο η κατάσταση με τις πυρκαγιές»

Υπό έλεγχο είναι η κατάσταση με τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος ανέφερε ότι τα πυροσβεστικά μέσα συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς το έργο τους.

Ο κ. Κουγιάλης, ανέφερε ότι διατηρούνται όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή, επίγειες και πτητικά μέσα, και εργάζονται ασταμάτητα.

Η περιοχή επιθεωρείται από ελικόπτερο και όπου υπάρχουν εστίες φωτιάς, κυρίως στον Αγιο Θεόδωρο και στην περιοχή Κούρδαλι, αυτές αντιμετωπίζονται αμέσως, όπου απαιτείται με ρίψη νερού.

Η Δημοκρατία έχει στη διάθεσή της όλα τα πτητικά μέσα, πλην εκείνο του Ισραήλ, το οποίο επέστρεψε στη βάση του για αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού στη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE