Eκτός ελέγχου μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Αργάκας στην Επαρχία Πάφου

Eκτός ελέγχου μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Αργάκας στην Επαρχία Πάφου

Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 14: 39 σε περιοχή της κοινότητας Αργάκας στην Επαρχία Πάφου.

Η φωτιά που κατέκαψε μέχρι στιγμής πέραν των τριάντα εκταρίων άγριας βλάστησης, ξηρών χόρτων και πευκόδασους ,  μαίνεται ακόμη εκτός ελέγχου. 

Για την κατάσβεση της στο μέρος έσπευσαν τέσσερα βυτιοφόρα οχήματα του Τμήματος Δασών, τέσσερις κινητές μονάδες πυρόσβεσης του Τμήματος δασών ,δύο κινητές μονάδες πυρόσβεσης του Ταμείου Θήρας, μία κινητή μονάδα πυρόσβεσης του κοινοτικού συμβουλίου Αργάκας, δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία τα Φλόγα 1 και 2  και τα δύο αεροπλανάκια του Τμήματος Δασών. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία από την πρόκληση της πυρκαγιάς δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Στις προσπάθειες των επίγειων και εναέριων μέσων πυρόσβεσης συνδράμουν και κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.