Επτά νεκροί από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Επτά νεκροί από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι αντάρτες σε γειτονιά που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κούρδων πολιτοφυλάκων (YPG) στο Χαλέπι, σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Χαλέπι, μετά από την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της αιματηρής κρίσης στη Συρία, τον Απρίλιο.

Ο στρατός της Συρίας επιδιώκει να καταλάβει την πόλη, τμήματα της οποία ελέγχονται από τις συριακές, αλλά και τις ανταρτικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.