Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του κατακλυσμού στο Δήμο Πάφου

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του κατακλυσμού στο Δήμο Πάφου

Με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκινούν στην Πάφο οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον κατακλυσμό.

Κεντρικός άξονας και των φετινών εκδηλώσεων είναι ο συνδυασμός λαϊκού πολιτιστικού στοιχείου με τη σύγχρονη ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα της αποψινής γιορτής περιλαμβάνει  ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία του Μεσαιωνικού κάστρου στις 08:00 απόψε περιλαμβάνουν Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον  Λαογραφικό Όμιλο «Το Κάστρο», Ελληνικούς λαϊκούς χορούς  από τον Λαογραφικό Όμιλο «Κτήμα», και Μουσικοχορευτική παράσταση από τα Σχήματα «Elesa» και «Khorumi» από τη Γεωργία. 

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η  «Γιορτή του Κατακλυσμού» είναι μια έμπρακτη έκφραση της πολιτικής της Δήμου Πάφου να συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας και παράδοσης του νησιού μας και να ανταποκρίνεται στις ψυχαγωγικές ανάγκες τόσο των δημοτών του όσο και των ξένων επισκεπτών της πόλης μας.

Σημειώνεται ότι στην αποψινή εκδήλωση  θα συμμετάσχουν και τα  μουσικοχορευτικά σχήματα “Elesa” και  “Khorumi” από την Ατζάρα, τα οποία ο Δήμος Πάφου φιλοξενεί στην πόλη .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.