ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία - Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον υπάλληλο

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία - Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον υπάλληλο

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της απόπειρας ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό, ενώ η Αστυνομία διερευνά πλέον και απόπειρα φόνου, αφού ένας εκ των δραστών πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 33χρονο υπάλληλο στο κεφάλι.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως δυο πρόσωπα που επέβαιναν  σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος και φορούσαν κράνη, σκουρόχρωμα ρούχα και γάντια, έκαναν την εμφάνιση τους  στο πρατήριο, που βρίσκεται επί της πολυσύχναστης παραλιακής λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, την ώρα που ο 33χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο και έχοντας ήδη κλειδώσει σε συρτάρι τις εισπράξεις της ημέρα.
 
Ένας εκ των δραστών εισήλθε εντός του καταστήματος του πρατηρίου και προτάσσοντας όπλο ζήτησε, μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο, τα χρήματα. Όπως καταγράφεται και στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο 33χρονος υπάλληλος αντέδρασε σπρώχνοντας τον επίδοξο ληστή, που του είχε βάλει το πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ακολούθως ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί, ένας εκ των οποίων τραυμάτισε ελαφρά τον αλλοδαπό στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός έπληξε το ταβάνι.
 
Ο δράστης εγκατέλειψε τελικά την προσπάθεια και τράπηκε σε φυγή με το συνεργό του, που τον ανέμενε στην μοτοσικλέτα, ενώ ο 33χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επιφανειακό τραύμα τριχωτού κεφαλής στην ινιακή χώρα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.
 
Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, το πρόσωπο ο οποίο εισήλθε εντός του πρατηρίου είναι ύψους 1.70-1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, σε μια προσπάθεια εντοπισμού τεκμηρίων που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των επίδοξων ληστών.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top