Παγκόσμιο σοκ - Δολοφόνησαν πασίγνωστη τραγουδίστρια ενώ υπέγραφε αυτόγραφα!

Παγκόσμιο σοκ - Δολοφόνησαν πασίγνωστη τραγουδίστρια ενώ υπέγραφε αυτόγραφα!

Σοκαρισμένo είναι το παγκόσμιο από την είδηση πως τραγουδίστρια δολοφονήθηκε από θαυμαστή της την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Η Κριστίνα Γκρίμι, μία τραγουδίστρια που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο «The Voice» στις ΗΠΑ, άφησε την τελευταία της πνοή, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό μετά από συναυλία στο Ορλάντο.

Ο δράστης άνοιξε πυρ την ώρα που η Γκρίμι υπέγραφε αυτόγραφα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο άνδρας, τον οποίο έπιασε στη συνέχεια ο αδελφός της τραγουδίστριας, έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του, αναφέρει το BBC.

Η 22χρονη τραγουδίστρια, που το 2014 είχε αναδειχθεί τρίτη στο «The Voice», μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός της.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Κριστίνα εξέπνευσε», ανέφερε η Χέδερ Βάις. «Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και των φίλων της αυτές τις στιγμές του θρήνου», πρόσθεσε.

(ΑΠΕ/ EPA/ PAUL BUCK)

 

Christina Grimmie is in critical condition after being shot at a concert venue in Orlando.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.