Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι.

Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι.

Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής βρέθηκε, την Τετάρτη (08/06), νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο πρώην τεχνικός της Μπόχουμ Β`, της Μπάγερ Λεβερκούζεν (2012-2014) και της Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του του στο Μπόχουμ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια και θεωρείται πολύ πιθανό ο Λεβαντόφσκι να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 44χρονος τεχνικός, είχε ολοκληρώσει πριν από μερικούς μήνες τη συνεργασία του με την Ουνιόν Βερολίνου, λόγω υπερκόπωσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεννημένος στο Ντόρτμουντ προπονητής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE