Στήριξη Μπάιντεν και Γιλντιρίμ για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό

Στήριξη Μπάιντεν και Γιλντιρίμ για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό

«Η στήριξη που προσφέρουν η Τουρκία και οι ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό επιβεβαιώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ», σύμφωνα με πηγές του τουρκικού πρωθυπουργικού γραφείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε χθες με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ εκφράζοντας του τα συλλυπητήριά του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία και συγχαίροντας τον ταυτόχρονα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τους ανέφερε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο χωρών για την καταπολέμηση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων και ιδιαίτερα του ΡΚΚ και του Ισλαμικού Κράτους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE