Στήριξη Μπάιντεν και Γιλντιρίμ για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό

Στήριξη Μπάιντεν και Γιλντιρίμ για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό

«Η στήριξη που προσφέρουν η Τουρκία και οι ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό επιβεβαιώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ», σύμφωνα με πηγές του τουρκικού πρωθυπουργικού γραφείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε χθες με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ εκφράζοντας του τα συλλυπητήριά του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία και συγχαίροντας τον ταυτόχρονα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τους ανέφερε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο χωρών για την καταπολέμηση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων και ιδιαίτερα του ΡΚΚ και του Ισλαμικού Κράτους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE