Το είδαμε και τούτο! Το σταυροπόδι που «έριξε» το ίντερνετ και όλοι αναρωτιούνται πώς το έκανε!

Το είδαμε και τούτο! Το σταυροπόδι που «έριξε» το ίντερνετ και όλοι αναρωτιούνται πώς το έκανε!

Μία γυναίκα με ασυνήθιστη ευλυγισία προκάλεσε το ενδιαφέρον και το... θαυμασμό των επιβατών στο Μετρό της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα η φωτογραφία της γυναίκας να κάθεται σε ένα αρκετά πολύπλοκο σταυροπόδι έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

Οι χρήστες του Imgur, της κοινότητας όπου γίνεται online share φωτογραφιών, ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν στην φωτογραφία, με τον χρήστη SickOfFeelingNumb να θεωρεί αδύνατο να κάνει κανείς τέτοιο σταυροπόδι.

Η φωτογραφία είχε πάνω από 80.000 views ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν επειδή επιτρέπεται σε κάποιον να κάθεται έτσι ενώ άλλοι τόνιζαν ότι απλά ήθελε... πολύ να πάει στην τουαλέτα.

metro_33.JPG

Η γυναίκα έγινε γνωστή ως "tube lady", δηλαδή ως η "γυναίκα του Μετρό".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.