Πρωταγωνίστρια του Mega Κύπρου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης!

Πρωταγωνίστρια του Mega Κύπρου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης!

Μας έκανε να δακρύσουμε, αλλά και να θυμώσουμε με τους ρόλους της και τώρα κάνει την ανατροπή με τα προσωπικά της και την επιλογή της να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao» υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πριν αποφασίσουν να παντρευτούν.

Το συγκεκριμένο σύμφωνο και με βάση το νέο νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγο καιρό δίνει ίσα κληρονομικά και φορολογικά δικαιώματα στο ζευγάρι, ενώ έχει τρίμηνο περιθώριο λήξης του από τη στιγμή που ένα από τα δύο μέρη αποφασίσει να στείλει σχετικό εξώδικο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα ζευγάρι να βρει μια λύση πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE