ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένοχος ο 60χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση 11χρονης

Ένοχος ο 60χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση 11χρονης

Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο Πάφου τον 60χρονο για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 11χρονης.

Το δικαστήριο έκρινε τον 60χρονο ένοχο σε 6 από τις 13 κατηγορίες που αντιμετωπίζει που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση της 11χρονης σε διάφορες ημερομηνίες.

Στην επόμενη δικάσιμο θα αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου Βρετανού, δικηγόρος Κώστας Σιαηλής για μετριασμό της ποινής και ακολούθως το δικαστήριο θα επιβάλει την ποινή του.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σήμερα από τις Κεντρικές Φυλακές που κρατείται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο κεκλεισμένων των θυρών.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου με την κατάθεσης της 11χρονης.

Σημειώνεται ότι αρχικά η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου στις 15:50 για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και άσεμνης επίθεσης μετά την καταγγελία συγγενικών προσώπων 11χρονης από την Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ Ιουνίου - Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά το 11χρονο κοριτσάκι.

Ο 60χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης και ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια στο σπίτι τους.

Η 11χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τις παρενοχλήσεις σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία. Η Αστυνομία αμέσως άρχισε την εξέταση της υπόθεσης αρχικά με την κατάθεση από την 11χρονη και ακολούθως από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Την Κατηγορούσα Αρχή εκπροσωπεί η Α’ δημόσιος κατήγορος Ξένια Ξενοφώντος.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top